29 jan. 2008


what the hell is he doing?
OH DEAR GOD!
tänk att det är endast TRE kromosomer som skiljer människan från aporna. (från killar iaf).. helt otroligt! haha! ja, vad kan man säga?! not much. way to go guys!!!!! haha!
GRATTIS TESS PÅ 18ÅRS-DAGEN
sitter på skolan och bara sitter. va nyss ut en sväng med anton och lillan. tog en nypa frisk luft efter allt hårt arbete på skolan. sitter nu och kollar vad lillan gör och de ser ut som hon håller på att installera ett spel. jaja, som om att det vore någonting ovanligt hon gör när hon sitter vid datorn.
igår blev det att vara med jens, robert och lillan. först var det bara jag lillan o robert, vi skulle hem till mig för att umgås med min hund och käka. sen kom mamma o pappa hem så då käkade vi middag med dom. men sen åkte vi till jens och umgicks, sen skulle vi dra hem till mig igen för att kolla på OC. det gjorde vi, och jag somnade som vanligt efter ett tag. men innan vi stack hem till mig så ville jens och robert käka så vi drog till donken och jag knäppte kort på allt och alla som gick förbi, och på bilar och alla blev typ förvånade och började typ göra ''PEACE'' åt mig osv ;b sen ville jens knäppa kort på dom inne på donken och det gjorde han. det blev två bilder på en tjejs rumpa, och hon jobbade där. haha! jensi är lite små snuskig, även om det inte var meningen att ta en bild på damens ass!!
nu kollar jag på när jeremias dansar runt i klassrummet och det går fan inte att hålla sig ifrån att skratta. hahaha! och lyssnar på en as bra lååååt.
iron maiden - fear of the dark.
men iaf, nu kom min lärare, sanna. så nu ska jag ha lektion. MUM.
it's hard to say im sorry
a.

Inga kommentarer: